Adams Beach Hotel & Spa

Adams Beach Hotel & Spa

A Nissi-öböl homokos strandjainál található Adams Beach Hotel & Spa panorámás kilátást kínál a Földközi-tengerre. A szálloda szolgáltatásai között több kültéri medence, teniszpálya és spa is található.

Az Adams Beach Hotel & Spa szobái meleg színekkel és fa bútorokkal berendezettek. Minden szoba légkondicionálóval, műholdas TV-vel és saját erkéllyel rendelkezik. Néhány szobából lenyűgöző kilátás nyílik a tengerre.

Az Olympic Health Club fedett medencével, edzőteremmel és masszázsszobákkal várja vendégeit. A vendégek a Coral Spa wellness-szolgáltatásait élvezhetik. Az Adams Beach Hotel & Spa több helyszíni üzlettel, például szupermarkettel és ajándékboltokkal is rendelkezik.

Adams Beach Hotel Ayia Napa

Az Adams Beach Hotel & Spa gasztronómiai kínálatának széles skálájához tartozik a friss hal a Vala Tavernben, a Vitaminas Pool Bar & Restaurantban snackek, a Dionyssos Tavernben svédasztalos ételek, a mediterrán konyha a csillogó Glasshouse Lounge étteremben vagy a szusi a Socci Sushi bárban. Koktélokat a fenti éttermek bármelyikében, valamint a Victory Pubban vagy a Valentines Piano bárban fogyaszthatnak.

Az Adams Beach mindössze 3 km-re fekszik Ayia Napa központjától, ahol a vendégek meglátogathatják az Ayia-Napa kolostort, a Thalassa Múzeumot és Ayia-Napa festői halászkikötőjét.

Szállás foglalása