Varosha szellemváros túra

Varosha túra

Izgalmas kirándulást kínál Varosha szellemvárosába a Viator. A résztvevőket közvetlenül az Ayia Napa-i vagy Protaras-i szállodájukból veszik fel, és egy kis minibusszal viszik a célállomásra, maximum hét fővel. A túra része a kilátó meglátogatása, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik az elhagyott városra. Ezután továbbhalad magához a szellemvároshoz, ahol a résztvevőknek lehetőségük nyílik felfedezni az elhagyatott utcákat és épületeket.

Az angol nyelvű varoshai idegenvezetés körülbelül egy órán át tart, és bepillantást enged a látogatóknak a város történetébe és hanyatlásába. Az elhagyott szállodák és üzletek egy virágzó múltról mesélnek, amely hirtelen véget ért. A résztvevők első kézből tapasztalhatják meg ennek az egyedülálló helynek a hangulatát, és úgy érezhetik, hogy egy másik korba kerültek.

Varosha meglátogatása után a túra Famagusta óvárosába, a gazdag múltú történelmi városba folytatódik. Itt a résztvevőknek lehetőségük lesz felfedezni a szűk utcákat és a lenyűgöző városfalakat. A teljes túra körülbelül négy órát vesz igénybe, beleértve a vezetési időt is. A résztvevőknek elegendő idejük lesz felfedezni Varosha szellemvárosát, és élvezni annak lenyűgöző hangulatát.

Túra foglalása