Pavlo Napa Beach Hotel

Ayia Napában található, könnyen megközelíthető, tengerparti Pavlo Napa Beach Hotel kíváló üdülőhely párok, családok és barátok számára.

A 4 csillagos szálloda vendégszobái jól felszereltek, és minden megtalálható bennük, ami egy kellemes nyaraláshoz szükséges. A szálláshelyek két-, két- vagy emeletes ággyal, saját erkéllyel és bútorokkal felszerelt erkéllyel rendelkeznek. Az erkélyes szobák a tengerre, a medencére vagy a szárazföldre nyílnak. A légkondicionálóval felszerelt  szobákban a LCD TV, a minihűtő, a fürdőszobában piperecikkek és hajszárító és az ingyenes wifi biztosítva van.

A szálloda étterme minden nap kontinentális, svédasztalos reggelit, ebédet és vacsorát kínál. A késő estig nyitva tartó, helyi bár különböző italokkal várja a vendégeket. Szobaszerviz is rendelkezésre áll.

A szállodában pezsgőfürdő, fitneszközpont, teniszpálya és biliárdasztal is található. A 24 órás recepció személyzete szívesen nyújt információt a különböző helyi látnivalókkal és kirándulásokkal kapcsolatban. Igény esetén és felár ellenében széf is rendelkezésre áll.

A Pavlo Napa Beach Hotel 35 km-re fekszik Larnaca repülőterétől. Igény esetén és felár ellenében repülőtéri transzfer biztosított. A szállodától 1,5 km-re, Ayia Napa központjában számos üzlet, étterem és bár található.

Pavlo Napa Beach Hotel

Vélemények

„Nagyon jó volt a jóga és a vízi aerobik, a hölgy nagyon jó hangulatú tornát tartott. Finomak voltak az ételek, mindenki tudott kedvére válogatni. A recepciósok nagyon kedvesek voltak. A szálloda…”
Enikő Magyarország

„Gyönyörű kilátás, figyelmes és udvarias személyzet. Változatos étkezések, tematikus vacsorák.”
 Ildikó Magyarország

„Elhelyezkedés közvetlen tengerparti, az ételek nagyon jók és választékos, tisztaság kiváló.”
Bengyel Magyarország

„Tetszett, hogy a hotel kertjéből kilépve egyből a beachen voltunk.”
Zsuzsanna Magyarország

„Kedves volt a személyzet, nagyon segítőkész volt mindenki. Alapvetően mindennel maximálisan meg voltunk elégedve. A szobákat minden nap takarították és cserélték a törülközőket. Közel volt a…”
Boglárka Magyarország

„Gyönyörű tengeri panorámás lakosztályt sikerült foglalni. A személyzet nagyon barátságos, az ételek változatosak és finomak. A bárban nem volt sorállás, és napozóágyak is mindig voltak. Nem kellett…”
Zsuzsanna Magyarország

A hotel a párok kedvenc helyszíne, a párban utazók  9,3 pontra értékelték.

Szállás foglalása