Nelia Beach Hotel & Spa

Nelia Beach Hotel & Spa

A Nelia Beach Hotel egy 4 csillagos szálloda, amely egyedülálló módon Ciprus egyik legszebb aranyhomokos strandján található. A Limanaki strandtól 100 méterre lévő hotel és spa kültéri medencével, svédasztalos étteremmel és 2 bárral várja vendégeit.

A szobák erkélyéről teljes vagy oldalsó kilátás nyílik a tengerre. A légkondicionált szobák káddal vagy zuhanyzóval ellátott fürdőszobával rendelkeznek.
A szállásegységekben műholdas TV, ingyenes piperecikkek és hajszárító található. A szálloda görög és nemzetközi ételeket kínáló étterméhez kültéri és beltéri étkezőrész is tartozik.

Az előcsarnok és a medencebár hangulatos hely egy koktél vagy egy finom ital elfogyasztásához.

A hotel Spa létesítményét Ayia Napa Spa Hub’s egyik legjobbjának tartják, ahol széleskörű spa és szabadidős programot kínál vendégei számára. Az egyedi kialakítású kezelőszobákban mindenféle arc- és testkezelések igénybevételére van lehetőség. A létesítményben egészségklub, teljesen felszerelt fitneszközpont, fedett medence, szauna és gőzfürdő található.

Nelia Beach Hotel & Spa

A szálláshelytől 400 méterre tradicionális vendéglők, bárok és pubok sorakoznak. A Fügefa-öböl strandja 10 km-re, Protaras pedig 12 km-re fekszik. A helyi magánparkoló díjmentesen vehető igénybe.

A hotel népszerű a családok körében, a gyerekkel utazók 9,0 pontra értékelték.

Szállás foglalása